Wednesday, 15 April 2009

~ PENGUMUMAN ~

Untuk makluman semua, mana-mana bloggers yang sudi nak bertukar link dengan saya...sila tinggalkan komen & link anda di sini.Dan kepada blogger yang mana linknya masih saya belum letakkan di link "List Bloggers" seperti di bawah ini, sila tinggalkan mesej untuk saya di sini juga. Kerjasama dari kalian diucapkan jutaan terima kasih dari saya.

65 comments:

  1. salam.. add saya takde lah..

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. tima kasih sbb add saya... syg akak...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. thanx ya coz singgah blog sy yg ntah pape tu.. http://mysaje-sajeblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hi..kita exchange link yer..

    ReplyDelete
  5. salam...

    nak exchange link juge :)

    ReplyDelete
  6. salam..mari kita exchange link..

    ReplyDelete
  7. hai akak..delour exchange link ya..=)tQ

    ReplyDelete
  8. Salam. kak long dah letak link ina di blog kak long. Terima kasih

    ReplyDelete
  9. saya dah update kalian semua
    tq ya..

    ReplyDelete
  10. salam kak..suka baca blog akak...nanti kita exchange link yer..

    ReplyDelete
  11. salam...
    suka baca blog akak..
    nnti exchange link yew..

    ReplyDelete
  12. hye kak!!! nk exchange link bule?? :)

    ReplyDelete
  13. salam akak, add saya at www.zailabinimdae.blogspot.com dah add bagitau ek..nanti saya add akak jugaks..malam ni xsempat..nak tido dulu..ngantuk yang amatsss..

    ReplyDelete
  14. haizum, ayu, eyfagriive dan zaila.. akak dah add kalian semua.. tq sebab singgah dan sudi link ya...

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. salam...nak exchange link n xchange hati dan perasaan sebab kita ni senasib..huhuhu

    ReplyDelete
  17. salam..
    bes akknyer blog..
    link sya http://cikgucomelngomel.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. salam ..
    ehhee i just add ur blog link inside my http://tocchili.blogspot.com/

    my blog http://muniiera.blogspot.com


    thanks =)

    ReplyDelete
  19. salam..

    link kakyong
    http://kakyong72.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Saya juga ingin sertai kumpulan ini. Tambah blog saya juga ya. Terima kasih...

    ReplyDelete
  21. Jom kita bertukar cerita...Perjalanan yang indah untuk dikongsi bersama...
    Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  22. hi..kita exchange link yer

    ReplyDelete
  23. salam ziarah dik jo exchange link

    ReplyDelete
  24. yummy yum, Tsz, Kak yong, munirah, Drimba saya dah follow...

    Norainiammran saya tak dapat follow sebab private member je...

    ReplyDelete
  25. azlina, Asyafiah, Zulindanish saya dah follow

    ReplyDelete
  26. saya dah add ur link to my blog..nice article for mommy to b like me..thanks

    ReplyDelete
  27. salam ziarah....
    mari exchange link...

    wasalam

    ReplyDelete
  28. YUHUUUUUUUU INA!!

    APA LAK AKU X SUDI NK TUKO2 LINK..MUSTI AKU SUDI PUNYE.... :) TQ K...

    ReplyDelete
  29. salam..exchange link yer..thanks

    ReplyDelete
  30. saya selalu singgah sini :)

    ReplyDelete
  31. salam ziarah...
    add..jgn tk add....

    I follow.....

    ReplyDelete
  32. nak tuko link dgn akak...

    ReplyDelete
  33. Cuppycakemommy, kakngah, Dazlinglily, azlinadeco. diahontheblog, ujicham dan ielaz i dah link u semua...

    mamarempit i tidak boleh link coz u tak open..

    ReplyDelete
  34. Salamm.. er sebenarnya dah lama Izan add link akak punya blog to my blog tapi lupa lak nak register kat sini.. kalau sudi bleh la add link my blog jugak ekkk... keep in touch!!

    ReplyDelete
  35. kak...akak tak add atie lg.....

    ReplyDelete
  36. http://attysalli.blogspot.com/

    Sy baru start buat blog..so ader aper2 komen utk buat mine look good..plz just put your comment

    ReplyDelete
  37. salam perkenalan dari saya... kalau sudi jengahla blog saya...

    http://lidasyah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. salam kenal tuan rumah.terima kasih,ko sudi jenguk blog aku.add jgn x add. Nak panggil ko apa ek?

    http://salldann.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. atie akak dah add ler.. lama dah... sila check ya..

    attysalli i dah add

    lidasyah akak dah add gak..

    ReplyDelete
  40. salam, thanks sudi dropped by my blog..i dah add ur link..daa ;)

    lily lotus - http://myrillys.com

    ReplyDelete
  41. nak jugak! http://asleez-asrolareleez.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. blog kawe ni http://relevansokmo.blogspot.com

    tq yak..

    ReplyDelete
  43. lily, areleez, relevan saya dah add uolss

    ReplyDelete
  44. Eh?? link sy dah ada kat sini??..TQ..hehe..

    ReplyDelete
  45. tenkiu coz drop by kat masviona.com....:)

    ReplyDelete
  46. KAK INA,, ADD NURU
    www.lurvehaniey.blogspot.com..

    nt ajar cara2 nk cntikkan blog.. time2 cmni jd buta it jap...

    ReplyDelete
  47. Salam ukhwah
    Meh folo ana
    http://anamio.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. nurul-camarputih.. dah add dah...
    suhana.. pun dah..
    ummi. salam kenal ua.. pun dah add

    ReplyDelete
  49. akak, add saya juga http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. salam kak...add me pls...
    http://diariummi.blogspot.com

    **nice to know u...sblm ni jd silent reader je...

    ReplyDelete
  51. izan.. akak dah add awk.. tq ya..

    ReplyDelete
  52. salam.. singgah lps google - jupe posting ubat diabetes tu.. thanks

    to other pls visit.. singah2 la ye

    http://rainforestoutdoor.blogspot.com
    http://ubatdiabetes.blogspot.com
    http://newsfreeman.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. salam sist..
    terjumpa blog ni ms google psl rwtn kesuburan. hope leh exchange link, share pglmn n be fren.. tq

    ReplyDelete
  54. Slm kak..
    Nk gak ltk link blog sy kt sini..
    http://dhatieku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. zainudin .. ok....
    mommy juju.. takleh bukak ler link awk.. kunci,.....

    d-tieah.. akak dah link dah...tq

    ReplyDelete
  56. mari kita exchange link
    http://annasuzana.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. salam, akak
    saya ni blogger baru, minat dengan blog akak. Versatile!! Kalau akak sudi link blog saya yang masih sepi ni
    http://serirasahappy.blogspot.com/

    ReplyDelete

My Blog List